VITRY JA TENIM ELS NOUS COLORS

Los esmaltes VITRY contienen una fórmula más permeable al oxígeno que deja respirar la uña.

Ja ens han arribat els esmalts de colors d’estiu de Vitry. Tots els esmalts de la casa VITRY están elaborats amb la formula Oxygene que respecta la fisiologia natural de la ungla gràcies a la seva fórmula més permeable a l'oxigen. Un esmalt adaptat a tots els tipus d'ungles fins i tot les més fràgils. Sense agents tòxics (0% toluè, parabens, xilè, ftalat, alcanfor, níquel), la seva fórmula especifica deixa respirar les seves ungles. Dotada d'un pinzell pla i precís, la laca d'ungles s'aplica fàcilment per aconseguir unes ungles de colors lluminosos, brillants i amb una llarga durada. I tens mes de 120 colors per escollir!

Ya tenemos aquí las lacas de uñas de colores para el verano de la casa VITRY. Todos sus esmaltes están elaborados con la fórmula OXYGENE, Un esmalte de uñas que respecta la fisiología natural de la uña gracias a su fórmula más permeable al oxígeno. Una laca adaptada a todos los tipos de uñas incluso las más frágiles. Sin agente tóxicos (0% tolueno, parabeno, xileno, ftalato, alcanfor, niquel), su fórmula especifica deja respirar sus uñas. Dotada de un pincel plano y preciso, la laca de uñas se aplica fácilmente para conseguir unas uñas de colores luminosos y brillantes, larga duración garantizada. Y con más de 120 tonos para elegir!

#cosmeticanatural

#farmaciatarragona #farmàciacentraltgn

#vitry #uñasbonitas

Tornar al llistat

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto
Top